VELKOOBCHOD

od 17.11.2013

!NOVÉ CENY!

JSME VÝHRADNÍ PRODEJCI PRO

Česko a Slovensko!

Pro velkoodběratele nabízíme výhodné cenové podmínky!


Objednávky přijímáme buď kontaktním formulářem nebo telefonicky bez nutnosti REGISTRACE

Telefonní číslo:

+420 776 004 024



PRODÁVÁME JEN KVALITNÍ
Tělesné ohřívače od japonského výrobce
ONLY ONE CORPORATION

Společnost BUDU IN je partnerem cyklisty
TOMÁŠE PŘIBYLA

HLEDÁME PARTNERA PRO
SLOVENSKÝ TRH

VIDEOUPOUTÁVKA
OHŘEJ SE LEVNĚ


HLEDÁME PARTNERY PRO
OSOBNÍ ODBĚRY PO
CELÉ ČR a SR

Více info: zde

KONTAKTY

RYNISING Holding, SE
U Hranic 3221/18
Praha 10 - Strašnice
tel: +420 776 004 024
fax: +420 777 621 321
info(a)ohrejselevne.cz

NOVINKY

arr3Nový produkt SECCO+ kvalitní NĚMECKÉ PROSECCOVážení klienti, naši obchodníci a potencionální budoucí patřneři, naše společnost je partnerem... arr3Nové fakturační údaje od 1.2.2018  RYNISING Holding, SE U Hranic 3221/18 100 00 Praha 10 - Strašnice Czech Republic IČ:... arr3Zboží máme skladem od 8.12.2017Vážení klienti, předem se omlouváme všem novým i stávajícím klientům. Naše zboží dorazilo z... arr3Připojte se k našemu TEAMU a prodávejte naše zboží ve vašem kameném obchodě!Nabídka pro partnery B2B, speciální nabídka pro partenrské obchody v ČR a SR ...   Hledáme... arr3Zrušení osobního odběru od 1.3.2017Vážení klienti, omlouváme se předem všem klientům za komplikace, ale od 1.3.2017 jsme zrušili... arr3Nový ceník od 17.10.2016Vážení klienti, dne 17.10.2016 jsme snížili naše ceny na e-shopu www.ohrejselevne.cz o více než... arr3POZOR PADĚLKY!!!Vážení klienti naši odběratelé, je to pro nás nepříjemné, ale v ČR se v roce 2016 objevili padělky... arr3Pre našich partnerov hľadáme distribútora na Slovenskom trhuPre našich partnerov hľadáme distribútora na slovenskom trhu Vážení obchodní partneri, radi by sme... arr3Objednávkový formulář pro VELKOOBCHODYVážení a milí partneři jako novinku na rok 2013/2014 nabízíme on-line objednávkový formulář pro... arr3Změna adres od 22.1.2016Vážení a milí klienti, od pátku 22.1.2016 již nejsme v OC Flora na Praze 3. od pátku 22.1.2016 jíž...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 69 Kč
skladem
naše cena 69 Kč
skladem
naše cena 79 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

PARTNEŘI:


Vaše agentura pro pořádání firemních EVENTŮ

Teambuilding-cz


Vaše hudební produkce pro

firemní a jiné oslavy


 


 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů